Namo Design?

Namo Design on harrastukseni, johon kokoan omia designejani - lisää tulee koko ajan, samalla kun vanhoja katoaa. ND rakastaa värejä, muotoja ja kaikenlaisia näppäryyksiä ja siihen siis pyrin. Päivästä ja mielialasta riippuen tuutista voi tupsahtaa mitä vaikka mitä. Osa päätyy tänne, sillä en halunnut vain haudata niitä kovalevyn syövereihin.

Kauppaan pyrin löytämään hyviä designeja Spread Shirtistä ja laitan ne saataville ND-kauppaan - vielä niitä ei ole, ainoastaan omiani. Jotkut mallit on suunnattu lähinnä paitoihin mutta mukana on myös sellaisia, joita voi hyvin käyttää puhelinten suojakuorissa, mukeissa, essuissa ja niin edelleen. Tsekkaa valmiit tuotteet kaupasta!

Jos ND-kaupan tarjonta ei tyydytä, kokeile toista kauppaani, jossa voit käyttää kaikkia ND:n suunnittelemia grafiikoita haluamiisi tuotteisiin, lisätä tekstiä - tai käyttää myös muiden suunnittemia grafiikoita tai vaikkapa omia valokuviasi. Klikkaa tästä ja suunnittele itse.

Miten tilaan? Entä maksu? Mitä jos minun pitää palauttaa jotain?


Namo Design tarjoaa kuvitusmallit mutta tuotteet itsessään, niiden toimitus ja maksaminen tapahtuu Spread Shirtin kautta, riippumatta kumpaa kauppaa käytät. Voit siis olla rauhallisin mielin tuotteiden suhteen. Valittavissa on noin 180 tuotetta luomupaidoista laukkuihin ja palautus toimii, mikäli tuote ei miellytäkään tai ei vaikka sovi.

Etkö löydä sopivaa tuotetta, tarvitsetko jotain joukkueellesi?

                                                                               
Eipä hätää, käytä palauteformia, joka löytyy Tahdon muuta  - sivulta. Kerro, mitä haluat niin katson, onko minulla aikaa ja mitä oma suunnitelma maksaisi. Jos se ei ole liian erikoinen, jotta muutkin voivat sitä käyttää ja sinulle on ok, että laitan sen yleiseen myyntiin, hinta voi olla naurettavan halpa. Siinä on myös tilaisuutesi saada oma ideasi visualisoiduksi ja kaveriporukkasi yhteiseen käyttöön!
Namo Design is my dear hobby which has some own designs- the collection grows all the time and at the same time, old ones may disappear. Since ND loves colors, shapes and clever stuff, that is what I aim to do too. Depending on the day & the mood, you never know how the creativity expresses itself on that particular day. Some of the results ends up here, why bury them all to the hard drive?

In addition to that, I try to find the best stuff from the Spread Shirt and put them easily available to you on the ND Shop - none of those yet, only mine. Some of the designs are for shirts only but there is also stuff that fits well also to phone cases, mugs, aprons and so on. Check the ready -to-buy products from the shop!

If you are not happy with what is available, you have completely free hands to design your own stuff on my other shop, which you can access from  Create Own  link. You can choose the product and then have access to all of the ND's designs, you can add text - or use graphics from other designers or even use your own photos.


How to order? What about paying? Or if I need to return something?

How to order? What about paying? Or if need to return something?

Namo Design offers the design but the products themselves, delivery and payment goes via the Spread Shirt. This way you can be sure about the stuff you get: you have access to 180 different products and also have clear return policy in case something goes wrong.

Not finding suitable stuff, want something to your team?

No worries, send your request via form you can find from the Gimme page. I see what I can do for you and what your totally personal design would cost. If it is general enough and you don't mind also others to wear it, you may get the design rediculously cheap! It is also your chance to have your idea visualized and available to your mates!